Namen index

Zoals U misschien wel weet zijn heel veel mensen op zoek naar gegevens over hun familie. Vooral op het gebied van "genealogie", populair gezegd de stamboom, zitten heel veel mensen uren in de archieven om vele details uit het verleden op te duiken . Ik heb geprobeerd al deze gegevens, zoals ze in mijn genealogie voorkomen,in een groot indexbestand samen te vatten. Mijn hobby is tevens zoeken naar nog meer nieuwe gegevens. Heel veel mensen ontmoeten, en vervolgens deze telefonisch te benaderen om nieuwe contacten te leggen. De familie wordt met de dag interessanter, omdat er steeds meer personen en verhalen bijkomen. Niet alleen van nu maar zeker van vroeger.

Toch missen we natuurlijk nog gegevens, dat kan niet anders. Iedereen kan nu bellen of schrijven en vragen of hun familienaam in de "Namen index" voorkomt.

Klik op de onderstaande groene boom ( 2x ) en een database wordt ge-opend met vele namen. U kunt op naam zoeken of gebruik maken van een volledige index of deel index door links boven in de database één van de buttons aan te klikken.  

 

Dynamic Family Tree